Home > Elian > Elians feestje

Elians feestje

Feestje1Hij had het er al maanden over: zijn verjaardagsfeestje. Uitgebreid had hij nagedacht over wie mocht komen, wat hij wilde doen en vooral ook welke taart en welk eten er geserveerd moest worden. Uiteindelijk kwamen we er helemaal uit en werd het een geweldig leuk feestje.

Hij had vier vriendjes uitgenodigd die kwamen spelen. We hadden onwijs geluk met het weer want er lag een best pak sneeuw, zodat we na de taart (wat overigens muffins met chocofrosting zijn geworden, versierd met allerlei bonte versiersels) lekker naar buiten konden. De jongens konden heerlijk ravotten in de sneeuw, Rogier bekogelen met sneeuwballen en vervolgens even verderop in de straat om de beurt met de slee van de helling afgaan. Dat is toch wel erg leuk als je niet in Nederland woont, de hellingen liggen hier letterlijk om de hoek!

Gespeeld werd er ook uitgebreid met Elians nieuwe ridderkasteel wat ook bij zijn vriendjes erg in de smaak viel. Als afsluiting waren er Hollandse pannenkoeken en ging iedereen moe en voldaan (en in een suikercoma!) weer naar huis. Elian was zielstevreden en zit nu al plannen te maken voor volgend jaar!

Feestje7

Feestje6

Feestje3

Feestje5

Feestje2

Feestje4

Advertenties
Categorieën:Elian
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: