Home > Elian > Elians verjaardag

Elians verjaardag

Het is alweer een ruime maand geleden dat Elian vijf werd, maar ik wilde toch nog even wat leuke foto’sdelen want het was een geweldig gezellige dag. Ik zou nu wat clichés kunnen spuien over hoe hard de tijd gaat en hoe het nog maar zo kort geleden lijkt dat hij geboren werd (en die zijn allemaal waar overigens), maar laat ik jullie daar niet mee vermoeien. Maar hij wordt groot, onze knul en we zijn superblij met hem.

Het was leuk dat Rogiers ouders erbij konden zijn op zijn verjaardag en we vonden het ook geweldig dat veel familie cadeaus had opgestuurd en meegegeven of zelf kwam brengen (zoals mijn zus Karen en haar man Remco die het weekend erna kwamen). Daardoor had Elian echt een jarig gevoel op de dag zelf. Dat begon al goed omdat hij van ons het cadeau kreeg waar hij al weken, zo niet maanden over had gepraat: een groot ridderkasteel van Playmobil. Het was nog een best werk om het ding in elkaar te zetten, maar hij heeft er de afgelopen weken zonder uitzondering elke dag mee gespeeld.

Ook verder is hij goed bedeeld met diverse Lego zoals een grote politietruck, een kasteeltje en ‘Takel’ uit Cars, een kinderencyclopedie, een ‘hussel’ voor zijn tractor (geen idee hoe het officieel heet, zo’n ding waarmee ze hooi opschudden op het land na het maaien), een puzzelklok van Cars, dvd’s en nog veel meer. Iedereen die heeft bijgedragen, heel erg bedankt (ook namens Elian). Ik zal later nog even verslag doen van zijn feestje met zijn vriendjes, want dat was ook een groot succes!

Advertenties
Categorieën:Elian
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: