Home > Elian, München > Bayernpark

Bayernpark

We zijn nog steeds in augustus gebleven, want jullie hebben nog een verslag tegoed van ons dagje in het Bayernpark. Dat is een attractiepark hier niet zover vandaan wat vooral gericht is op kinderen onder de 10, hoewel ze een paar wat meer spectaculaire attracties hebben, maar daarover later meer.

We hadden opnieuw enorm geluk met het weer: het was een stralende warme dag, maar ook weer niet zo warm dat het niet te harden was. Eerlijk gezegd hadden we gezien het weer en de vakantieperiode gerekend op stevige rijen en wachttijden in het park (zelfs op minder mooie vakantiedagen sta je in de Efteling rustig een uur te wachten zo niet langer), maar dat viel reuze mee. Er was geen file, een overvloed aan vrije parkeerplaatsen en het langste wat we hebben moeten wachten bij een attractie was iets van 35 minuten en dat was ook echt de enige.

Elian vond het allemaal geweldig. We hadden met hem afgesproken dat dit ‘zijn dag’ was, dus dat hij mocht kiezen wat hij wilde doen en waar hij wel en niet in wilde. Nou, dat vond hij natuurlijk prachtig en dus ging hij rustig drie of vier keer achter elkaar in de attracties die hij het leukste vond. Favoriet waren bij hem het treintje en een mini achtbaan voor kinderen. Verder is hij van een superlange rodelbaan en van een ‘slee baan’ afgegaan met Rogier samen, is hij met mij op een ‘ezelbaan’ geweest (met bewegende ezel – tamelijk suf maar hij vond het leuk), zijn we met z’n drieën in de wildwaterbaan geweest, hebben we natuurlijk patat en ijs gegeten en heeft hij innig tevreden in een speeltuin gespeeld. Hij heeft geloof ik echt alle attracties uitgeprobeerd die voor zijn leeftijd geschikt waren. Het was voor ons geweldig om hem zo te zien genieten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties
Categorieën:Elian, München
  1. Armida M. Moes - van Dijk
    november 8, 2012 om 11:25 am

    Disneyland Paris zal hij ook geweldig vinden !

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: