Home > Elian, Familie en vrienden > Hotel Blom

Hotel Blom

We hebben weer niet te klagen gehad over aandacht deze zomer, Hotel Blom zat aardig volgeboekt. We genieten er elke keer weer van om gasten uit Nederland te ontvangen, of het nu familie, vrienden of bekenden zijn. Erg leuk vinden we ook de bezoeken van ‘onze’ jongeren uit Zoetermeer die ons zelf na twee jaar en zo’n afstand nog steeds weten te vinden.

Een voorbeeld was het bezoek van Caspar en Olav, twee jongens die we nog uit Zoetermeer kenden. Zij kwamen eind juli langs voor een weekje vakantie bij ons en dat was erg gezellig. Elian vindt het altijd leuk als er mensen bij ons komen logeren, vooral als die zoals deze twee knullen, even de tijd nemen om met hem te spelen 🙂

Omdat we het leuk vonden hen ook iets van de mooie omgeving te laten zien waar we hier wonen, zijn we nog een dagje naar de Chiemsee geweest. We hadden spectaculair mooi weer en een nog veel spectaculairdere timing…Het was ’s ochtends mooi, maar warm en drukkend, dus het was duidelijk dat er onweer aan zat te komen. Dat onweer kwam ook, gepaard met hevige regenval, alleen precies op het moment dat wij lekker binnen ergens wat aan het eten waren. Na het onweer klaarde het weer helemaal op en konden we nog verder genieten.

De heren zijn ’s ochtends naar het Kletterwald gegaan, een bos waar je met allerlei touwen ‘kletteren’ kunt, ofwel klimmen. Het is een combinatie van evenwicht, balanceren en puur lef volgens mij…niet mijn ding dus. Ze hebben uiteraard het moeilijkste parcours gedaan en het was erg leuk begreep ik. Elian en ik zijn ondertussen samen met de meer dan 100 jaar oude stoomtrein gegaan die rijdt van Prien haven naar Prien centrum. Een ritje van niks, maar Elian vond het helemaal geweldig. Hij is (net als zijn opa overigens, mijn vader dus) helemaal weg van treinen, dus dit was echt een uitje voor hem. Daarna konden we met z’n tweeën nog even zwemmen, totdat de waarschuwingssignalen gingen en we het meer uit moesten vanwege het naderend onweer. Tegen die tijd waren de mannen klaar met kletteren en ging een lekkere pizza er wel in.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Na het onweer klaarde het onverwachts weer helemaal op, waardoor we nog gelegenheid hadden lekker met een (elektrisch) bootje het meer op te gaan. Dat vond Elian echt helemaal geweldig, vooral toen hij zelf ook mocht sturen. Al met al was het echt een ontzettend leuke dag voor ons allemaal.

Advertenties
Categorieën:Elian, Familie en vrienden
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: