Home > Elian, Werk > Sommerfest in de stromende regen

Sommerfest in de stromende regen

Vorig jaar viel het Sommerfest van Rogiers bedrijf ook al (letterlijk) in het water en dit jaar was dat weer het geval. Het was de hele week heerlijk weer geweest, maar net die vrijdag kwam het echt met bakken uit de lucht. Helaas dus geen buitenactiviteiten, waaronder het springkussen waar Elian zich erg op had verheugd, maar gelukkig was er binnen ook genoeg te doen. Je kon bowlen, je laten schminken, er was een hele speelzaal met allerlei actieve spelletjes (ring gooien, touwtje springen enz) en ze hadden een Playstation neergezet met Guitar Hero en de bijbehoren instrumenten.

Elian was erg gefascineerd door Guitar Hero en dan met name door de drums die er stonden. Na een tijdje te hebben toegekeken hoe wat andere (oudere) kids dat deden, wilde hij het ook wel eens proberen. Beetje lastig, want hij kon helemaal niet bij het voetpedaal van de drum en hij snapte ook nog niet helemaal hoe het werkte, maar leuk vond’ie het wel. Drummen blijft toch zijn ding.

Hij wilde zich ook laten schminken. De vrouw die dat deed had een heel boek meegenomen met allemaal plaatjes waar de kids uit konden kiezen. Dat is natuurlijk lastig als je vier bent, eigenlijk waren het veel te veel mogelijkheden. Maar uiteindelijk koos hij voor een spinnetje op zijn wang. Best een grappige keus voor een jongetje wat spinnen toch ook nog best wel een beetje eng vindt…Hij zat keurig stil terwijl het spinnetje werd getekend en hij was beretrots op het resultaat!

De bbq zelf was weer geweldig goed verzorgd, vlees klaarmaken dat kunnen die Duitsers wel. Wij zelf hebben gezellig zitten praten met allerlei collega’s van Rogier. Toch fascinerend hoeveel nationaliteiten daar rondlopen…

Advertenties
Categorieën:Elian, Werk
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: