Home > Elian > Elians Muziekgroepje

Elians Muziekgroepje

Elian heeft het afgelopen jaar elke maandag muziekles gehad. Of nou ja, muziekles, het was een groepje van ongeveer tien kleuters die samen liedjes zongen, met ritme instrumenten leerden omgaan en bewegingen en dansjes deden op muziek. Elian houdt erg van muziek en hij vond dit dan ook erg leuk. Hij ging samen met een paar andere kids uit zijn Kindergarten, dus hij kende in ieder geval een paar anderen.

Eind juli was de afsluiting van het seizoen en toen mochten de ouders komen kijken (normaal zaten wij er niet bij). Het was erg leuk om te zien hoe de ‘juf’ het aanpakte, zij is echt geweldig goed met kids. Hieronder twee filmpjes die een leuke indruk geven van wat ze zoal deden op de muziekles…In de eerste laten ze iets zien van hoe ze ritme instrumenten hebben geoefend, dit vond Elian echt het leukst om te doen.

In het tweede filmpje zingen ze een liedje waarbij ze bewegen en dansen. Dit soort liedjes vindt Elian wel een keer leuk, maar dat is hij snel zat. Korte attentiespanne en snel verveeld, ik vraag me af van wie hij dat heeft?? 🙂

P.S. Door een of andere maffe bug in WordPress, laat hij het tweede filmpje niet zien. Hier is de link naar het andere filmpje in ieder geval.

Advertenties
Categorieën:Elian
  1. Armida M. Moes - van Dijk
    augustus 29, 2012 om 11:49 am

    Geweldig!

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: