Home > Algemeen > Wat gaat 2012 ons brengen?

Wat gaat 2012 ons brengen?

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2012 voor alle lezers van onze blog! Bedankt voor jullie trouw in het lezen van onze posts en het meebeleven van onze avonturen hier in zuid-Duitsland, we waarderen alle reacties en blijken van mee-leven 🙂

We hebben rond de kerstdagen erg genoten van een weekje Nederland waarbij we diverse familieleden en vrienden konden bezoeken, waarover later deze week meer in een aparte post. Rogier is inmiddels weer aan het werk, hoewel hij komend weekend meteen weer een lang weekend heeft i.v.m. Driekoningen…jaja, dat krijg je met al die katholieke feestdagen, heeft ook zo zijn voordelen! Elian is deze week nog lekker thuis en gaat volgende week weer naar de Kiga.

De grote vraag is wat 2012 ons gaat brengen..nou, hopelijk allereerst een fatsoenlijke winter want tot nu toe is het net als in Nederland warm hier. Op oudejaarsdag hadden we weliswaar voldoende sneeuw om een sneeuwpop te maken, maar op nieuwjaarsdag was het alweer 10 graden en was alles gesmolten. Het is een erg warme winter tot dusver en dus hebben we op wat natte sneeuw na nog weinig wintertaferelen gezien. Wat een verschil met vorig jaar toen we half november al bijkans ingesneeuwd zaten! Ik geef onmiddellijk toe dat het een hoop werk scheelt als we niet hoeven te sneeuw ruimen maar ik mis de winter wel een beetje.

Verder hopen we toch wel heel erg dat we in 2012 ons huis in Nederland kunnen verkopen. Alle hulp, advies en tips hierin zijn zeer welkom. En misschien kunnen jullie onze speciale site promoten waar we een indruk geven van ons huis? Kijk maar eens op www.nieuwlandstraat134.info. Overigens is het per 1 april ook te huur, aangezien onze huurder heeft opgezegd. Mocht je iemand weten die op zoek is naar een royaal appartement in Zoetermeer, tip dan zeker ons huis!

Voor Rogier gaat 2012 ongetwijfeld weer de nodige reizen brengen…ik hoor de eerste namen alweer vallen van Oklahoma en misschien weer India. Erg leuk voor hem om zo wat meer van de wereld en van andere culturen te zien.

Voor Elian gaat 2012 vast veel speelplezier brengen…en veel herrie van zijn drumstel. Hij speelt echt rustig een uur per dag, het liefst met een dvd van Elly en Rikkert erbij zodat hij kan ‘meedrummen’. Geweldig mooi om te zien! Hij heeft voor zijn verjaardag ook veel leuk speelgoed gekregen dus hij vermaakt zich voorlopig wel.

En voor mij, voor mij gaat 2012 hopelijk een verdere groei van mijn blogs www.youthleadersacademy.com en www.youthleadersacademy.nl brengen. Ik ben onwijs dankbaar voor alles wat ik afgelopen jaar hierin mocht doen en de resultaten die dat opleverde, hopelijk zet zich dat in 2012 voort.

Maar wat 2012 ook gaat brengen voor ons of voor jullie, het is een geweldige rust om te weten dat God voor ons zorgt in alles. Wij hebben niet alles in ons leven in de hand, maar Hij wel en er gebeurt ons niets buiten Zijn weten om. Zolang we dat vasthouden, kunnen we alles aan wat 2012 ons gaat brengen…

Advertenties
Categorieën:Algemeen
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: