Home > Elian > Elians verjaardag

Elians verjaardag

Vorige week zaterdag is Elian vier geworden. Bijna onvoorstelbaar dat dat kleine mannetje alweer een kleuter is! Het grappige is dat vier worden in Nederland een grote stap is omdat je dan met de basisschool begint. Elian gaat hier al ruim een jaar naar de Kindergarten, dus wat dat betreft verandert er weinig…behalve dan dat hij nu echt officieel een kleuter is!

Vrijdags mocht hij een kinderfeestje geven en hij wilde graag zes kindjes uitnodigen: Jan en Antoni (de Poolse tweeling), Rosa, Leon, Valentin en Justin. De laatste twee zijn nieuwe kindjes op de Kindergarten sinds dit jaar en Elian speelt graag met beiden. De andere kindjes kent hij nog van zijn Kindergarten groep van vorig jaar en met Rosa en Leon zit hij ook elke maandag op kindermuziekles.

Al met al wat het een behoorlijke groep, zeker omdat Valentins jongere broertje Leopold ook meekwam. Gelukkig bleef een aantal van de mama’s zodat we er niet alleen voor stonden. Elian kreeg prachtige cadeaus, waaronder een grote tractor waar hij helemaal weg van is. Ook een succes waren de tamboerijn en sambaballen die hij kreeg van Justin. Ze worden dagelijks gebruikt!

De kids mochten eerst hun brownie versieren met allerhande vrolijk gekleurde versiersels en dat was een groot succes. Daarna hebben ze allemaal opvallend lief gespeeld…ik had eerlijk gezegd de nodige strubbelingen verwacht maar het ging buitengewoon harmonieus. Toch wel een voordeel van een grote woonkamer, ze zaten elkaar ook niet zo op de lip. Er werd met lego gebouwd, met auto’s gereden en met blokken gespeeld. Toen ze weggingen zag de kamer er uit alsof er een bom was ontploft…een hele plakkerige bom wel te verstaan, want overal zaten natuurlijk nog restjes brownie. Maar goed, even stofzuigen en een flinke dweilbeurt deed wonderen.

Toen de kids weg waren, arriveerden net Rogiers broer Martijn en zijn vrouw Regien die het weekend speciaal over kwamen voor Elians verjaardag. Elian was nog helemaal hyper van zijn feestje (en een overdosis suiker) en had uiteraard meteen de cadeaus in de smiezen. Hij mocht hun cadeaus dus vast, maar moest voor de rest wachten tot de dag erna tot hij ‘echt’ jarig was.

Het kind heeft prompt de hele nacht liggen spoken, zo vol indrukken zat zijn bolletje en zoveel zin had hij in zijn verjaardag. Hij wist namelijk al wat hij van ons zou krijgen omdat we het samen met hem hadden uitgezocht: een drumstel. Zoals jullie misschien nog herinneren, bouwt hij al maandenlang zijn eigen drumstel dus we vonden het nu tijd om hem een echte te geven. Na een hele korte nacht was het dus zover en mocht hij op zijn drumstel spelen. Het heeft geloof ik twee uur in de woonkamer gestaan en toen hebben we het naar zijn slaapkamer verplaatst omdat de herrie ons te veel werd…we konden elkaar echt niet meer verstaan.

Maar het drumstel was niet het enige cadeau, ook vanuit Nederland waren cadeaus opgestuurd door diverse familieleden…waarvoor onze en Elians hartelijke dank! Alles viel in goede aarde: de dvd’s zijn al veel bekeken, de boekjes gelezen, de Ministeck is al gebruikt, hij is expert met zijn nieuwe boormachine en de tractors staan voortdurend in de vensterbank om te hooien of te ploegen. Kortom: het is een heel tevreden jongetje!

Maandags mocht hij zijn verjaardag nog een keer op de KiGa vieren (waar overigens niet getrakteerd mag worden – best verstandig) en dus was hij lekker vaak jarig alles bij elkaar.

Al met al heeft Elian een geweldig leuk verjaardagsweekend gehad. Het feit dat er zoveel cadeaus waren, dat veel mensen een kaartje hadden gestuurd en dat er zelfs familie aanwezig was was bijzonder…iedereen die hieraan bijgedragen heeft dus heel erg bedankt mede namens Elian!

Advertenties
Categorieën:Elian
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: