Home > Elian > Elians eerste kinderfeestje

Elians eerste kinderfeestje

Elians beste vriendje Leon was jarig en dus werd Elian voor zijn allereerste kinderfeestje uitgenodigd. Het grappige is dat Leon bijna een jaar jonger is dan Elian, hij is net 3 geworden terwijl Elian in december al 4 wordt. Maar die twee kunnen het erg goed vinden samen, tot grote vreugde van Sabine, de moeder van Leon, en mij, want ook wij zijn vriendinnen aan het worden. Leon en Elian kennen elkaar van de Kindergarten waar ze vorig jaar in dezelfde groep zaten. Elian is inmiddels naar een andere groep gegaan omdat hij te oud werd voor de jongste groep. Sabine en ik hopen beiden dat Leon volgend jaar weer bij Elian in de groep komt want dat zou leuk zijn.

Leon en Elian zitten samen met twee andere kindjes (die beiden ook op het feestje waren) ook op een ‘Muzikstunde’ elke maandagmiddag. Lekker muziek maken met kleuters met trommels enzo. Vinden ze allemaal erg leuk. En ondertussen kletsen wij als mama’s even gezellig bij.

Het feestje zelf stelde verder niet zoveel voor, heeft ook weinig zin met zulke jonge kids. Ze hebben gewoon lekker en lief met elkaar gespeeld. Tussendoor mocht Leon zijn cadeau uitpakken, een prachtige tractor-aanhanger die we met alle uitgenodigde kids samen hadden gekocht. Er was taart, er werden kaarsjes uitgeblazen en alle kinderen gingen moe en met volle magen weer naar huis. Precies zoals het hoort!

Advertenties
Categorieën:Elian
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: