Home > Uncategorized > Rachel met spoed onder het mes

Rachel met spoed onder het mes

Rachel schreef eerder deze week al over haar ervaringen in het Duitse ziekenhuis en de operatie die inmiddels gepland was. Ondanks dat de operatie al snel zou gaan plaatsvinden (aanstaande maandag), ging het gisteren mis. Ik heb haar met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar men heeft besloten niet langer te wachten met haar operatie. Terwijl ik typ ligt ze op de tafel, waar men haar galblaas aan het verwijderen is. We houden jullie op de hoogte.

UPDATE (16:40h) Ik ben zojuist gebeld. De operatie is geslaagd, Rachel is terug op de afdeling en slaapt. Ik ga haar straks opzoeken met Elian. Daarna meer.

UPDATE (20:00) Elian en ik zijn kort bij Rachel op bezoek geweest. Heel lang ging niet, want Rachel was nog erg beroerd. Ze was misselijk van de narcose en had pijn, dus ze verdroeg nog niet zo veel bezoek.  Ze is ook wat vervelend wakker geworden uit de narcose. Dat kwam in de eerste plaats omdat terwijl ze bijkwam, steeds het brandalarm afging en er dan een stem klonk dat men zich uit de voeten moest maken. Daarnaast lag ze op de ic, omdat de verkoever dicht was, en terwijl ze wakker lag te worden moest in het bed naast haar iemand gereanimeerd worden. Later heeft men uitgelegd dat er geen tijd was om haar even weg te rijden. Deze twee dingen bij elkaar hebben gemaakt dat ze heel naar is wakker geworden -zoiets geeft in zo’n verdwaasde toestand best wel wat stress.

De hoeveelheid stenen die er uit is gekomen is indrukwekkend. Ik heb 10 kleine knikkertjes geteld van ongeveer 10mm diameter en daarnaast nog wat gruis. Het was dus ook echt wel nodig, maar ja dat wisten we al.
We hopen dat na vannacht ze snel opknapt. Ik verwacht over 24 uur alweer een hele andere Rachel aan te treffen. We hopen en bidden voor het beste.
Advertenties
Categorieën:Uncategorized
 1. Erica
  juli 30, 2011 om 3:57 pm

  Goed om te horen dat de operatie is geslaagd! Wens haar sterkte met een spoedig herstel. En jullie gezinnetje natuurlijk ook het beste toegewenst! groet uit Zoetermeer Erica & Hans

 2. Armida M. Moes - van Dijk
  juli 30, 2011 om 6:12 pm

  Beste Rogier,
  Dat is enorm schrikken, heel veel sterkte en de beste wensen voor een spoedig herstel.
  Lieve groet,
  Norbert, @rmida & Floris jan

 3. juli 30, 2011 om 6:52 pm

  Fijn om te horen dat de operatie geslaagd is! Dat moet een opluchting zijn :-). Hopelijk zal het herstel ook voorspoedig gaan.

 4. Dianne, Wilmer, Marit & Jop
  juli 30, 2011 om 9:17 pm

  Hallo Rogier, da’s toch schrikken zo plotseling. Fijn dat alles goed lijkt te zijn gegaan, al hoop ik dat haar bed nu op een wat rustiger plek staat. Alle goeds en heel veel beterschap gewenst! Dianne, Wilmer, Marit & Jop

 5. Dianne, Wilmer, Marit & Jop
  juli 30, 2011 om 9:20 pm

  Hallo! Aangezien ik onze post nog niet zie nog maar es (sorry als ie er twee keer staat, maar beter twee keer beterschap gewenst dan geen keer ;)! In ieder geval goed te horen dat alles voorspoedig lijkt te zijn verlopen, wel even schrikken zeg. We hopen dat Rachel snel weer (meer dan) de oude is en dat haar bed nu op een rustiger plekje staat, zodat ze goed bij kan komen. Alle goeds! WDMJ

 6. juli 31, 2011 om 9:07 am

  Bedankt allemaal voor jullie reactie en meeleven!

 1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: