Home > Werk > Sommer bbq

Sommer bbq

Afgelopen vrijdag hadden we een Sommer bbq van Rogiers werk op een sportterrein in noord-München. Het was de hele dag baggerweer, maar we hadden geluk want de eerste uren van het feest was het droog en net toen wij weg wilden begon het te regenen. Wat ons opvalt aan al die Duitse feesten is dat het allemaal zo heerlijk relaxed en gemoedelijk is. Het zijn de bekende lange biertafels, voorzien van het nodige bier uiteraard, met daarbij veel en lekker eten. Ik vond het erg leuk om nog wat meer van Rogiers collega’s te ontmoeten en eens een gezicht te hebben bij alle namen en verhalen waar hij mee thuis komt.

Elian moest zoals altijd wat wennen aan zoveel onbekende mensen. Er stond een groot springkussen voor de kleintjes, maar we hadden wat overtuigingskracht nodig om hem erop te krijgen. Maar uiteindelijk overwon hij zijn eigen angsten en toen hij eenmaal ging springen, vond hij het helemaal geweldig. Hij moest eraf toen het ging regenen (dan moeten die springkussens uit i.v.m. kans op kortsluiting) en dat was natuurlijk brullen geblazen…Hij heeft het dus al met al erg naar zijn zin gehad en was helemaal total loss toen we thuis kwamen!

Hier is een filmpje van Elians springkussenpret: http://www.youtube.com/watch?v=cRtj6gI9DZ8&feature=youtube_gdata_player

Advertenties
Categorieën:Werk
  1. Nog geen reacties
  1. augustus 30, 2012 om 10:18 am

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: