Home > Elian > Elian en de tuin

Elian en de tuin

Tussen alle wat meer ‘technische’ berichten over de voortgang van de tuin, hier ook even een wat meer persoonlijke insteek. Elian vindt onze tuin echt helemaal geweldig. Hij speelt graag buiten en kan zichzelf uitstekend vermaken. De zandbak is een plek waar hij zich echt langere tijd zelf kan vermaken. Hij bouwt van alles, gooit het net zo hard weer om en herbouwt weer.

Sinds kort staat er ook een trampoline. Elian gebruikt die zoals te verwachten viel om lekker op te springen, maar dat niet alleen. Hij sleept ook graag zijn autootjes van binnen op de trampoline buiten en kan dan rustig een uur op de trampoline met zijn auto’s rijden, broemen en spelen. Hele scenes uit ‘Cars’ worden hier nagespeeld!

Ook de schommels vind hij heerlijk…en het is grappig om te zien dat hij, net als ik dat vroeger deed, graag zingt als hij schommelt. Zijn repertoire is nog wat beperkt, maar dat wordt vanzelf wel groter…het is echt een schattig gezicht en geluid om zo’n blij jongetje al schommelend te zien zingen. Geniet-momentje!

Hij ligt ook graag met papa in de hangmat. Die hingen we eerst altijd tussen de twee berken, maar sinds die weg zijn hebben we een andere plek gevonden tussen twee fruitbomen, wat verder achterin de tuin. Zodra het weekend is en Rogier dus thuis is, begint Elian over de hangmat. Het kan hem niet schelen of het 18 graden is of 30 graden, hij wil dat ding ophangen en lekker met papa spelen. Elian klimt en klautert over Rogier heen in de hangmat en die twee hebben echt een papa-zoon momentje!

Voetballen is ook favoriet. Iedereen die bij ons heeft gelogeerd heeft geloof ik wel met Elian gevoetbald. En hij kan het al best aardig. De ‘keepersinstincten’ zijn goed aanwezig, hij duikt echt om de bal tegen te houden. Het schoppen gaat vooral erg grappig, want soms struikelt hij nog een beetje over zijn eigen beentjes. Maar zo af en toe geeft hij hem een stevige poeier! Kortom: Elian is errug happy met onze grote tuin…

 

Advertenties
Categorieën:Elian
  1. Mariska
    juli 4, 2011 om 1:54 pm

    Oké! Dan komt het eind augustus helemaal goed. Nathan zit namelijk op voetbal, en Luka vindt het heerlijk om achter de bal aan te “rennen”.

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: