Home > Elian, Familie en vrienden, Wonen > Elian en zijn vriendje Christian

Elian en zijn vriendje Christian

Ik denk niet dat Christian ooit zo vaak zijn naam heeft gehoord. Afgelopen weekend zouden er vijf jongeren van onze oude gemeente uit Zoetermeer komen logeren, maar vier moesten helaas afzeggen waardoor alleen Christian kwam. En Elian was helemaal weg van hem. Het klonk de hele dag door: Christian (waarbij hij zijn naam keurig uitsprak, alleen de r wil nog niet helemaal lukken)…en dan vertelde hij iets, liet hij zijn speelgoed zien of vroeg of Christian met hem wilde spelen. Het was prachtig om te zien en Chris liet het allemaal rustig over zich heen komen. Er werden hele bouwwerken van de Lego gemaakt waar alle auto’s onderdoor moesten rijden…Elian vond het prachtig!

Maar er werd ook nog hard gewerkt tussendoor. We hadden een schommelset voor Elian gekregen van mijn oudste zus. Jan had hem al in elkaar gezet, maar de poten moesten goed verankerd worden in de grond. We hadden nog een soort stenen blokken gevonden, die Rogier vervolgens heeft volgestort met beton. Met veel moeite heeft hij deze in de grond gekregen, door de vele bomen lopen er allemaal wortels onder het gras en valt het niet mee een mooi, diep gat te graven!

 

 

 

 

We hadden voor Elian ook nog een zandbak gekocht, omdat hij het echt geweldig vindt om in de zandbak te spelen. Ook die werd in elkaar gezet afgelopen weekend. Elian parkeerde meteen zijn achterwerk in de zandbak toen hij klaar was en was er maar met moeite uit te krijgen! Het schommelen vond hij nog een beetje eng, zoals wel vaker heeft hij dan even tijd nodig om eraan te wennen voordat hij het echt gaat proberen…

 

 

 

 

 

Ondertussen was ik bezig om een oude composthoop af te graven. Ellendig zwaar werk, want er zaten nog allemaal takken tussen die niet vergaan waren, maar wortel hadden geschoten. Chris hield zich bezig met allemaal hout uit de tuin te verzamelen en op een hoop te gooien. Vrijdag komt onze huisbaas voor de tweede keer met haar aanhanger om een enorme lading hout naar de vuilstort te brengen. Het is echt ongelooflijk wat we aan takken uit de tuin hebben gehaald/gesnoeid! Chris hielp dapper mee, maar meldde na afloop wel dat hij voorlopig geen tuin hoefde, haha!

Het was al met al weer een ideaal weekend: gezelligheid gecombineerd met even hard werken in de tuin…

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: