Home > Familie en vrienden > Hans op bezoek

Hans op bezoek

Afgelopen weekend was onze vriend Hans uit Zoetermeer op bezoek en het was heerlijk om weer even bij te praten. De dagen ervoor waren pittig, want uiteindelijk werd ik zelf toch nog ziek en had ook ik last van overgeven en diarree. Gelukkig was het in de categorie kort maar hevig en was ik twee dagen later weer opgeknapt toen Hans kwam, mede dankzij mijn zus Mariëlle die kon bijspringen in het huishouden en met name de zorg voor Elian. Mariëlle is er overigens nog steeds, vanwege alle ziekteperikelen is ze wat langer gebleven (ze vertrekt woensdag met de nachttrein weer naar huis). Het was dus volle bak, maar erg gezellig. Elian vond het ook leuk om zoveel mensen te hebben om mee te spelen, zeker omdat papa nog wel druk is met de laatste schrijfwerkzaamheden aan zijn proefschrift. De tafeltennistafel is ook stevig ingewijd.  🙂

Zondags zijn we na een verwenontbijt met croissantjes naar het nabijgelegen bos geweest om even een hele frisse neus te halen, want het was koud! ’s Avonds viel ook wat lichte sneeuw, net als vandaag overigens. Maar Elian heeft zich even helemaal kunnen uitleven in het bos. We hadden gehoopt nog wat hertjes te zien, maar met het enthousiaste lawaai waarmee onze zoon het bos doorkruiste, zat dat er niet in. Het blijft verbazend hoeveel energie dat knulletje heeft, zelfs na een uur wandelen had hij nog puf om in de ernaast gelegen speeltuin te spelen. We kwamen nog een meisje bij hem uit de Kindergartengroep tegen die hem enthousiast begroette. Het was grappig om te horen hoe Elian meteen Duits ging praten tegen haar!

Toen we thuiskwamen, knapte hij helemaal af en kreeg hij zijn boterham niet meer op. We hebben hem maar in bed gelegd en hij sliep voordat we de kamer uit waren. Wij genoten daarna van Hans’ beroemde ragoutbroodjes…heerlijk!

Morgen gaan Mariëlle en ik samen naar München, dat was er vanwege alle ziekte-ellende nog helemaal niet van gekomen in de twee weken dat ze hier nu is. De hoogste tijd dus!

Advertenties
Categorieën:Familie en vrienden
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: