Home > Uncategorized > Jarig (12 augustus)

Jarig (12 augustus)

Omdat ik midden in de zomer jarig ben, heb ik mijn verjaardag al op heel wat gekke plekken gevierd. In Zweden op een camping met zeer taaie kip als diner (bleek een soepkip te zijn ;), vele malen in Zwitserland met de hele tent versierd en nog veel meer. Maar dit jaar scoorde wel hoog als ‘maffe verjaardag’ moet ik zeggen! Gelukkig waren Martijn en Regien de dag ervoor aangekomen zodat ik niet alleen was en dat was toch wel erg gezellig!

Maar al met al hebben we gewoon hard gewerkt die dag. Natuurlijk zijn we begonnen met een lekker ontbijtje en hadden Martijn en Regien zelfs slingers meegenomen…goed voor het verjaardags-gevoel! Daarna is Martijn vooral bezig geweest met het in elkaar zetten van de boekenkasten voor de studeerkamer. Regien heeft eigenhandig vier logeerbedden en Elians nieuwe bed in elkaar gezet. Echte Ikea-specialisten die twee 🙂

Regien heeft me tussendoor ook nog bijgepraat over wat er allemaal in onze tuin staat, groeit, bloeit en loopt (naast de vele slakken dan). Dat was wel een openbaring moet ik zeggen. In de vijftien jaar dat Rogier en ik nu getrouwd zijn hebben we nog nooit een tuin gehad, dus daar valt nog een hoop te leren!

Ik ben zelf vooral aan het uitpakken gegaan om de boel zo snel mogelijk op orde te krijgen. Mijn prio had de keuken en die was aan het einde van de dag dan ook volledig operationeel zodat we konden koken. Niet dat we dat gedaan hebben, we waren tamelijk gesloopt en hebben lekker bij de Mac gegeten.

Een tweede prio voor mij was Elians speelhoekje. Ik wilde graag dat hij als hij zou komen meteen zijn speelgoed zou hebben, iets herkenbaars om zich thuis te voelen. Ik ben dus snel aan de slag gegaan met zijn dozen met speelgoed om daar een leuk hoekje van te maken. Ik kan haast niet wachten tot Rogier en Elian er zijn. Ik ben superbenieuwd hoe Rogier het huis gaat vinden en ik mis Elian enorm (Rogier ook, maar da’s toch anders hoor…). Vooral met het uitpakken van al Elians speelgoed en spulletjes had ik het zo af en toe echt even moeilijk hoor…

Maar: aan het einde van de dag hadden we veel, heel veel werk verzet en begon het er aardig op te lijken!

Advertenties
Categorieën:Uncategorized
 1. Armida Moes - van Dijk
  augustus 25, 2010 om 1:32 pm

  Dear Rachel,
  Wat ziet het er gezellig uit, wat dacht je van een nieuwe carriere als huis stylist, helemaal ‘in’ 🙂
  Heerlijk als de jongens thuis komen, wat een gezelligheid in jullie duitse ‘mansion’.
  Een lieve groet uit het MCH ook van Vanessa.
  Liefs,
  Armida

 1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: