Home > Algemeen > Dag mama!

Dag mama!

Vanochtend om 7:55 was het dan zover. Rachel vertrok met de eerste spullen richting Attenkirchen…. Elian en ik volgen haar later deze week.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Voor Rachel was dit wel een rare manier om weg te gaan. Zoals we eerder schreven hebben we best het een en ander ontmanteld, maar het huis is nog steeds helemaal ingericht. Sterker nog, afgelopen donderdag werden we wederom gebeld met de vraag of we een bezichtiging konden organiseren voor zaterdag, gisteren dus. De timing – twee dagen voordat de verhuiswagen zou arriveren – was natuurlijk verre van ideaal, maar we pakken elke mogelijkheid aan om ons huis te verkopen. Het huis zag er gisteren weer uit om door een ringetje te halen. In een hoekje een verdwaalde doos of een losgeschroefde lamp misschien, maar verder een helemaal mooi ingericht huis. Of onze extra opruim- en schoonmaakinspanningen effect hebben gesorteerd, weten we nog niet. We hopen snel na weekend daar van de makelaar iets over te horen.

Maar goed, vanochtend vertrok Rachel dus vanuit een huis waar de ziel nog inzat, tegelijk wetend dat hiermee een hoofdstuk afgesloten is. En dat voelde toch wel raar.

Advertenties
Categorieën:Algemeen
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: