Home > Uncategorized > Spannende dagen

Spannende dagen

Over twee weken zijn we hier weg!

Dat waren even spannende dagen, werden we toch door de makelaar gebeld of er vrijdag iemand kon komen kijken naar het huis. Tuurlijk kon dat, alleen werden wij wel even heel druk met schoonmaken. Als je druk bent met een verhuizing, staat dat niet helemaal meer bovenaan op de prioriteitenlijst, dus het was hier zacht gezegd niet meer echt presentabel. We moesten dus even flink aan de bak om alles spic en span te krijgen. Dat is helemaal gelukt, alleen hebben we helaas het huis niet verkocht. De man die kwam kijken was erg enthousiast over het huis maar zijn gezin was te groot voor het aantal slaapkamers wat wij hadden. Jammer, maar we hebben het huis in ieder geval brandschoon!

Gelukkig hebben we ook goed nieuws te melden: we hebben akkoord op een offerte en hebben dus een verhuisdatum gepland staan nu. Ze gaan starten met inpakken op maandag 9 augustus, als het goed is gaan ze dinsdag in de loop van de dag rijden om ofwel eind woensdagmiddag of donderdagochtend vroeg te gaan uitladen in Attenkirchen. Rogier en Elian blijven totaan vrijdag 13 augustus in Zoetermeer en worden dan door vrienden van ons (Jan en Albert) naar Duitsland heen gereden. Rogier kan dan bij het inladen zijn en nadat het huis leeg is alles op orde maken (gaten vullen enzo). Ik vertrek zondags de 8e al naar Duitsland en ga dus het hele eind in m’n uppie rijden (geeft niks, ik ben een bikkel 🙂 ) en kan dan in Attenkirchen vast wat dingen gaan regelen (schoonmaken, inschrijven in de gemeente enz) en daar zijn als de wagen aankomt en gelost gaat worden.

Het is wel spannend allemaal hoor…en het komt nu zo dichtbij! Nog twee en een halve week en dan zijn we weg. Gek idee hoor. Hoewel ik superdruk ben met alle voorbereidingen, dringt het nog niet helemaal door geloof ik. Tot nu toe zaten we zo kort voor de verhuizing al druk in de dozen en inpaktroep, maar dat is nu gewoon niet zo. Het huis is eng netjes, niks wijst erop dat we op het punt staan te vertrekken. Maar op alle andere gebieden zijn we druk aan het afronden, afscheid nemen enz. Het zijn nu echt de laatste loodjes…zondag spreek ik nog voor de laatste keer in onze gemeente, ik heb het jeugdwerk bijna afgerond, Rogier is keihard aan het buffelen op zijn proefschrift en Elian…ach Elian. Die speelt lekker door alsof er niets aan de hand is. Heerlijk om twee en een half jaar te zijn en geen verhuis-zorgen aan je hoofd te hebben!

Advertenties
Categorieën:Uncategorized
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: